Cegnyilvantartas Cegnyilvantartas

Harapó Mókus Vendéglő

A Harapó Mókus Vendéglőt1992-ben hívtuk életre, hogy teremtsünk Óbudán egy családias zugot kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel, finom italokkal.Kóstolja meg nálunk, a már-már ritkaságnak tekinthető házilag készült májgaluskát, a juhtúrós sztrapacskát, burgonyafánkot, vagy a szintén szakácsaink ízlését dicsérő orjalevest, vagy csülkös bablevest!

A Harapó Mókus Vendéglőt 1992-ben hívtuk életre, hogy teremtsünk Óbudán egy családias zugot kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel, finom italokkal.
Ételeinket hagyományos, nagy gonddal őrzött receptek alapján készítjük. Kerüljük a mesterséges vagy félkész alapanyagokat. A főzéshez fordított ozmózisos eljárással tisztított vizet használunk. Kóstolja meg nálunk, a már-már ritkaságnak tekinthető házilag készült májgaluskát, a juhtúrós sztrapacskát, burgonyafánkot, vagy a szintén szakácsaink ízlését dicsérő orjalevest, vagy csülkös bablevest!
A kiváló ízekhez természetesen nélkülözhetetlenek a hazai borvidékek gyönyörű borai is, melyek közül több fajtából akár egy-egy pohárral is megkóstolhatnak nálunk.
Dohányfüsttől mentes, légkondicionált különtermünk tökéletesen alkalmas (20-25 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására. A terem falát vendégeink által készített fotók, művészeti alkotások díszítik.
Tavasztól őszig virágokkal, dús növényzettel körülvett teraszon, jéghideg Pilsner Urquell, vagy Hofbrau csapolt sörrel várjuk Önöket.
Rendszeresen megújuló napi ajánlatunk, a hagyományok mellett a modern ízek világba is elkalauzolja Önöket.
Nézzen be hozzánk akkor is, ha a világhálóhoz szeretne csatlakozni. Egy finom kávé vagy csésze tea mellett, lebonyolíthatja levelezését, vagy csak egyszerűen szörfözhet a NET-en ingyenes wi-fi szolgáltatásunkkal.

Kollegáimmal együtt szeretettel várjuk Önöket!

Látogasson el hozzánk!

Harapó Mókus Vendéglő

III., Zápor u. 69. Asztalfoglalás ajánlott! 1/388-6151